Amazon Quiz Answers 17 November 2019 | Win One Plus 7 Pro

Amazon is giving exciting rewards to its customers in the form of free Products or Amazon Pay Balance. This is really a cool or easy way to get these rewards from Amazon in free of cost. You don’t have to do lots of tasks to get these rewards. You need to give Amazon Quiz Answer to some questions and if you are lucky one then Amazon will give that rewards to you. The best part of this that we can give answers daily because Amazon is giving its users to win these rewards on a daily basis.

Table of Contents

Eligibility Of Amazon Quiz

Every use can play an Amazon quiz on a daily basis. Only the thing is you need is to register yourself (if not an Amazon user) on Amazon and login to play and win these rewards. You need to download the Amazon app to answer the Quiz and win exciting rewards from Amazon.

Timing Of Amazon Quiz

The Amazon quiz is running on a daily basis on its official Amazon app from 8 am to 12 pm. You can answer these questions in between the given timing. After that, you are not allowed to answer the questions.

How To Play Amazon Quiz

There are several steps to be followed to play the Amazon quiz and win the exciting rewards.
Step 1: First you need to download the Amazon app and login with your credentials because of it available only for the Amazon app.
Step 2: Now visit the homepage of the Amazon app and scroll down. You can see there is a poster of Amazon Quiz, tap on it. Also, you can simply search for Amazon Quiz in the search bar.

Amazon Quiz Banner.

Amazon Quiz Banner.
Step 3: Now you have to tap on start to play the quiz and move forward to win exciting rewards from Amazon Daily Quiz.

Tap On Start
Tap On Start
Step 4: You have to answer all the 5 questions correctly to be eligible to win the rewards.
Step 5: Only the eligible participants will win the rewards. So give your best in participation to win cool and exciting rewards from Amazon. You can also see a popup from Amazon that you are eligible for winning the rewards.

eligible for rewards from amazon
Eligible For Rewards From Amazon

Amazon Quiz Answers 17 November 2019 | Win One Plus 7 Pro

Question 1:Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?
Answer 1: Saturn.
Question 2: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer 2: On Your Feet.
Question 3: Lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?
Answer 3: Being Out Of Mobile coverage.
Question 4: Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?
Answer 4: Prince Charles.
Question 5: In which country, would you find the free State of Bavaria?
Answer 5: Germany.

Amazon Quiz Answers 16 November 2019 | Win Dyson Air Purifier

Question 1: ____ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.
Answer 1: National Press Day.
Question 2: The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?
Answer 2: Spiders.
Question 3: In the movie ‘Avatar’, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?
Answer 3: Unobtainium.
Question 4: Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?
Answer 4: Virat Kohli.
Question 5: Which one of these figures from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer 5: Medusa.

Amazon Quiz Answers 15 November 2019 | Win Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera

Question 1: This French painter was born on 14 November 1840. He has work like ‘Impression, Sunrise’ and ‘Woman with a Parasol – Madame Monet and Her Son’ to his name. Who was he?
Answer 1: Claude Monet.
Question 2: When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. What is the speech called?
Answer 2: Tryst With Density.
Question 3: ___ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta. (Fill in the blank)
Answer 3: Nagraj.
Question 4: Shaktimaan was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktimaan and his alter ego ‘Pandit Gangadhar Vidhyadhar Mayadhar Omkarnath Shastri’. What was Pandit Gangadhar’s profession in the show?
Answer 4: Photographer.
Question 5: Mukesh Ambani bought the worlds oldest toy company. Which company are we talking about?
Answer 5: Hamleys.

Amazon Quiz Answers 14 November 2019 | Win Rs 15,000

Question 1: Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?
Answer 1: Jawaharlal Nehru.
Question 2: This was an Indian soap opera which aired from 2003-06, and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?
Answer 2: Jassi Jaissi Koi Nahi.
Question 3: In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?
Answer 3: Luigi.
Question 4: Sabu, Bini Chachi, Rocket (Raaket), Tingu Master and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?
Answer 4: Chacha Chaudhary.
Question 5: ‘Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the 90’s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?
Answer 5: Vicki.

Amazon Quiz Answers 13 November 2019 | Win One Plus 7T Pro

Question 1: She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She was also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?
Answer 1: Juhi Chawla.
Question 2: ____ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997 and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food or clothes to your local community is a great way to celebrate this event. (Fill in the blank)
Answer 2: World Kindness Day.
Question 3: Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Answer 3: Toxic.
Question 4: Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?
Answer 4: Sailed A Bot Alone Across The Tasman Sea.
Question 5: Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?
Answer 5: Japan.

Amazon Quiz Answers 12 November 2019 | Win GoPro Hero7

Question 1: Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?
Answer 1: Istanbul, Turkey.
Question 2: Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?
Answer 2: Norman Borlaug Award.
Question 3: In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?
Answer 3: Madhya Pradesh.
Question 4: In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?
Answer 4: 0.
Question 5: ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?
Answer 5: Amitabh Bachchan.

Amazon Quiz Answers 11 November 2019 |Win Rs 5,000

Question 1: What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?
Answer 1: Nelson.
Question 2: In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?
Answer 2: Peru.
Question 3: Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?
Answer 3: Chhattisgarh.
Question 4: Which day is celebrated as World Diabetes Day?
Answer 4: 14th November.
Question 5: Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?
Answer 5: Venus.

Amazon Quiz Answers 10 November 2019 |Win Oppo Reno2 F

Question 1: Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Answer 1: Jim Corbett National Park.
Question 2: In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?
Answer 2: India.
Question 3: Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Answer 3: Tapti.
Question 4: Which country has recently approved the sale of a home-grown drug that is expected to cure Alzheimer’s?
Answer 4: China.
Question 5: What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?
Answer 5: A Jaffa.

Amazon Quiz Answers 9 November 2019 |Win Godrej Air-Conditioner

Question 1: Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?
Answer 1: Bihar.
Question 2: Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of __? (Fill in the blank)
Answer 2: Theater.
Question 3: A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir, and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?
Answer 3: Madhya Pradesh.
Question 4: Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)?
Answer 4: Singapore.
Question 5: The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?
Answer 5: VVS Laxman.

Amazon Quiz Answers 8 November 2019 |Win Fujifilm X-T100 Mirrorless Camera

Question 1: The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)
Answer 1: Rs 5.
Question 2: Which of the following is NOT a gem-stone?
Answer 2: Marble.
Question 3: The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ____? (Fill in the blank)
Answer 3: Ramtanu Pandey.
Question 4: Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?
Answer 4: Film Direction.
Question 5: The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?
Answer 5: Marvel Comics.

Amazon Quiz Answers 7 November 2019 |Win Rs 5,000

Question 1: She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?
Answer 1: Marie Curie.
Question 2: In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?
Answer 2: Norway.
Question 3: Which of the following acids is used in a battery?
Answer 3: Sulphuric Acid.
Question 4: If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?
Answer 4: 4th.
Question 5: In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?
Answer 5: E.

Amazon Quiz Answers 6 November 2019 |Win Samsung Galaxy Note 10

Question 1: Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?
Answer 1: England.
Question 2: The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer 2: Moscow.
Question 3: Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?
Answer 3: Moscow Olympics, 1980.
Question 4: What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?
Answer 4: 52 Seconds.
Question 5: The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?
Answer 5: France.

Amazon Quiz Answers 5 November 2019 |Win Sony 5.1 Home Theater System

Question 1: Today, 5th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?
Answer 1: Virat Kohli.
Question 2: Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?
Answer 2: West Indies.
Question 3: Along with cricket, Virat Kohli has keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?
Answer 3: FC Goa.
Question 4: This Canadian singer sang the world famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer 4: Bryan Adams.
Question 5: In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?
Answer 5: Mexico.

Amazon Quiz Answers 4 November 2019 |Win Rs 25,000

Question 1: This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer 1: Matthew McConaughey.
Question 2: Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?
Answer 2: The Moon.
Question 3: A Megagon is a polygon with ___ sides. Fill in the blanks.
Answer 3: 1 Million.
Question 4: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Answer 4: Beethoven.
Question 5: Where is Fort William located in India?
Answer 5: Kolkata.

Amazon Quiz Answers 3 November 2019 |Win Samsung M30s

Question 1: Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer 1: O-Negative.
Question 2: What is the official currency of Afghanistan?
Answer 2: Afghan afghani.
Question 3: What is the capital of Norway?
Answer 3: Oslo.
Question 4: Washing soda is the common name for which compound?
Answer 4: Sodium Carbonate.
Question 5: Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer 5: Pushkar Mela.

Amazon Quiz Answers 2 November 2019 |Win One Plus TV

Question 1: Today, 2nd November is the birthday of famous Bollywood actor Shahrukh Khan. Which was his first Bollywood film?
Answer 1: Deewana.
Question 2: This American actor played the character of ‘Ross’ in the famous comedy show FRIENDS. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer 2: David Schwimmer.
Question 3: The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?
Answer 3: Maharashtra.
Question 4: In terms of area which is the smallest continent?
Answer 4: Australia.
Question 5: Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?
Answer 5: Hydrogen.

Amazon Quiz Answers 1 November 2019 |Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Question 1: Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?
Answer 1: Karnataka.
Question 2: Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?
Answer 2: Aishwarya Rai.
Question 3: In terms of population, which is the smallest continent?
Answer 3: Antarctica.
Question 4: Bhatiali’ is the folk music of which state?
Answer 4: West Bengal.
Question 5: What is the national currency of Albania
Answer 5: Lek.

Amazon Quiz Answers 31 October 2019 | Win Rs 5,000

Question 1: Today, 31st October is the birthday of India’s first Deputy Prime Minister, Sardar Vallabhbhai Patel. What is the name given to a statue erected in his honor in Gujarat?
Answer 1: The Statue Of Unity.
Question 2: What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?
Answer 2: Andromeda.
Question 3: In terms of area, which is the largest country in the world?
Answer 3: Russia.
Question 4: The dance of ‘Bharatnatyam’ is associated with which state?
Answer 4: Tamil Nadu
Question 5: WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?
Answer 5: Polio.

Amazon Quiz Answers 30 October 2019 | Win Samsung Galaxy Note 10+

Question 1: What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?
Answer 1: Euro.
Question 2: Today, 30th October is the birthday of one of Football’s legends. He was instrumental in his team winning the 1986 FIFA world cup and was named ‘Co-Player of the Century’ in 1999, along with Brazilian Pele. Who is this player?
Answer 2: Diego Maradona.
Question 3: What is the capital of Argentina?
Answer 3: Buenos Aires.
Question 4: Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?
Answer 4: Mitt Romney.
Question 5: The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?
Answer 5: Blue.

Amazon Quiz Answers 29 October 2019 | Win Sony 1000XM3 Headphone

Question 1: What name was given to the Wall street crash of 29th October 1929, also known as the Stock market crash of 1929 which lead to the Great depression in the 1930s? (The Great Depression was a severe worldwide economic depression).
Answer 1: Black Tuesday.
Question 2: The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?
Answer 2: Jeans.
Question 3: In which year was the Euro introduced to the world financial markets?
Answer 3: 1999.
Question 4: Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?
Answer 4: Syed Abdul Rahim.
Question 5: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Answer 5: Mizoram.

Amazon Quiz Answers 28 October 2019 | Win Rs 15,000

Question 1: One of the world’s richest men, Bill Gates celebrates his birthday today. He is the co-founder of which world-famous software and IT company?
Answer 1: Microsoft.
Question 2: ___ American actor celebrates his birthday today. In his recent movie, he plays the character of DC comic villain Joker. What is the name of this actor?
Answer 2: Joaquin Phoenix.
Question 3: He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he?
Answer 3: Dadasahesb Phalke.
Question 4: Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use?
Answer 4: Schilling.
Question 5: In which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer 5: Santorini, Greece.

Amazon Quiz Answers 27 October 2019 | Win Samsung Galaxy Note 10

Question 1: In which country would you find the temple complex Angkor Wat?
Answer 1: Cambodia.
Question 2: Which of the following is used in making a Pencil?
Answer 2: Graphite.
Question 3: Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?
Answer 3: Africa.
Question 4: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer 4: Indus.
Question 5: Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.
Answer 5: Iran.

Amazon Quiz Answers 26 October 2019 | Win Fender Acoustic Guitar

Question 1: Today, 26th October is the birthday of an actress who played the part of ‘Daenerys Targaryen’ also known as ‘The mother of dragons’ in the recently concluded famous HBO series ‘Game of Thrones’. What is the name of this actress?
Answer 1: Emilia Clarke.
Question 2: This famous politician celebrates her birthday today. She served as the ‘United States Secretary of State’ between 2009-2013. She is also the wife of a former US president and she herself ran for the US presidency in 2016. Who are we talking about?
Answer 2: Hillary Clinton.
Question 3: Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?
Answer 3: Burj Al Arab, Dubai.
Question 4: How many strings does a cello typically have?
Answer 4: 4.
Question 5: 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India.
Answer 5: 16th.

Amazon Quiz Answers 25 October 2019 |Win Sony 5.1 Home Theater System

Question 1: Today, 25th October is the birthday of a world famous Spanish artist and painter who has paintings such as ‘Guernica’ , ‘The Weeping Woman’ and many more to his name. Which painter are we referring to?
Answer 1: Pablo Picasso.
Question 2: In which European city would you find the Acropolis?
Answer 2: Athens, Greece.
Question 3: In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?
Answer 3: Romaina.
Question 4: ‘Fugdi’ is a folk dance, typically performed by women dancers forming circles or rows. Which state does it come from?
Answer 4: Goa/Konkan.
Question 5: In Japanese, what is the word for goodbye?
Answer 5: Sayonara.

Amazon Quiz Answers 24 October 2019 | Win Rs 20,000

Question 1: Which is the largest muscle in the human body?
Answer 1: Gluteus Maximus.
Question 2: In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?
Answer 2: Chile.
Question 3: Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer 3: Lava Dance.
Question 4: In which country were the first Olympic games held?
Answer 4: Greece.
Question 5: Which is the smallest planet in our solar system?

Answer 5: Mercury.

Amazon Quiz Answers 23 October 2019 | Win One Plus 7T Pro

Question 1: The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these? 
Answer 1: Nelson Mandela.
Question 2: Today, 23rd October is the birthday of an actor who has played a super-hero character is both Marvel and DC franchise in recent times. Who are we talking about here?
Answer 2: Ryan Reynolds.
Question 3: Today, 23rd October is the birthday of one of Football’s legends. He has won 3 FIFA world cups with Brasil and was named ‘Co-Player of the Century’ in 1999, along with Argentine Diego Maradona. Who is this player?
Answer 3: Pele.
Question 4: Which of these Indian states does NOT share its border with China?
Answer 4:  Nagaland.
Question 5: In which city would you find the Colosseum, an amphitheater built in the first century to honor the Flavian dynasty?
Answer 5: Rome, Italy.

Amazon Quiz Answers 22 October 2019 | Win Amazon Alexa Eco

Question 1: Which of these is the southern most point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?
Answer 1: Cape Agulhas.
Question 2: Who was the second man to walk on the moon?
Answer 2: Edwin ‘Buzz’ Aldrin.
Question 3: Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer 3: The French Revolution.
Question 4: When did the Apple iPhone first become available?
Answer 4:  2007.
Question 5: Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?
Answer 5: Deepa Mehta.

Amazon Quiz Answers 21 October 2019 | Win Rs 5,000

Question 1: Which Indian shuttler clinched the men’s singles title at the 2019 Bahrain International Series Badminton?
Answer 1: Priyanshu Rajawat.
Question 2: The first engineering college in India was established by Lord Dalhousie as Thomason College of Civil Engineering in the year 1847. It later became an IIT. Where is this college located?
Answer 2: Roorkee.
Question 3: The first women to serve as the Chief Minister (CM) of any state in India was ____ . She served as the CM of Uttar Pradesh from 1963-1967. (Fill in the blank)
Answer 3: Sucheta Kriplani.
Question 4: Mudhumalai wildlife sanctuary is located in which state in India?
Answer 4:  Tamil Nadu.
Question 5: The first passenger train in India ran between Mumbai and Thane in the year 1853. What were the names of the 3 steam engines that ran the train?
Answer 5:Sahib, Sindh And Sultan.

Amazon Quiz Answers 20 October 2019 | Win One Plus 7 Pro

Question 1: Blue-tongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by ____? (Fill in the blank)
Answer 1: Virus.
Question 2: We recently celebrated Dr. A.P.J Abdul Kalams birthday. He served as the __ President of India. (Fill in the blank)
Answer 2: 11th.
Question 3: Which was the first Indian movie nominated for Oscar?
Answer 3: Mother India.
Question 4: The modern game of Golf originated in which country?
Answer 4:  Scotland.
Question 5: The one horn Rhino is found in which country?
Answer 5: India.

Amazon Quiz Answers 19 October 2019 | Win Microsoft Surface Pro 6

Question 1: Famous Bollywood movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ released today in 1995. In the movie, Raj and Simran took a trip to which part of the world?
Answer 1: Europe.
Question 2: DDLJ holds the record of being the longest running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film?
Answer 2: Maratha Mandir.
Question 3: Which of the following countries does Afghanistan share its borders with?
Answer 3: Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China.
Question 4: Directorate General of Civil Aviation (DGCA) reported that __ has emerged as the most punctual airline in last 12 months. (Fill In the blank)
Answer 4: GoAir.
Question 5: When was the Defense Research and Development Organisation (DRDO) established?
Answer 5: 1958.

Amazon Quiz Answers 18 October 2019 | Win Fujifilm X-T100 Mirrorless Camera

Question 1: Which of the following inter-molecular forces enables us to write on the blackboard with a chalk?
Answer 1: Adhesive Force.
Question 2: Three Gorges Dam’ is the worlds largest hydroelectric project dam. In which country is this dam located?
Answer 2: China.
Question 3: The largest island in the world is Greenland. It is an integral part of __ country. (Fill in the blank)
Answer 3: Denmark.
Question 4: Narain Karthikeyan is the sports man in the field of which sport?
Answer 4: Formula One Racing.
Question 5: Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?
Answer 5: Kapala Kundala.

Amazon Quiz Answers 17 October 2019 | Win Rs 25,000

Question 1: ‘International Day for the Eradication of Poverty’ is observed today by the United Nations. This Convention recognizes the right of every child to a standard of living adequate for the child’s physical, mental, spiritual, moral and social development. What is the theme of this event this year?
Answer 1: Acting Together To Empower Children, Families And Communities To End Poverty.
Question 2: Today is the birthday of this world famous rapper and song-writer. His birth name is ‘Marshall Mathers’. He has won 15 Grammy awards. Who is being talked about here?
Answer 2: Eminem.
Question 3: A Major Sea port is any port with two or more berths and facilities and equipment capable of discharging 100,000 tons of cargo per month from ocean-going ships. How many such Major sea ports are there in India?
Answer 3: 13.
Question 4: Indian Railways (IR) has announced that it will become a net-zero carbon emitter by year___? (Fill in the blank)
Answer 4: 2030.
Question 5: Indian Oil constructed a 0.85 km of road with single use plastic waste at which city?
Answer 5: Faridabad.

Amazon Quiz Answers 16 October 2019 | Win Samsung Galaxy A 50

Question 1: World Food Day’ is celebrated today, in honor of the founding of the Food and Agriculture Organization of the United Nations in 1945. Which is the main challenge that UN wants to tackle by observing ‘World Food Day’?
Answer 1: Global Hunger.
Question 2: Famous Bollywood movie ‘Kuch kuch hota hai’ released today in 1998. Who directed this film?
Answer 2: Karan Johar.
Question 3: Which of the following is the official language in Argentina?
Answer 3: Spanish.
Question 4: A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is the flower called?
Answer 4: Neelakurinji.
Question 5: In the Lion King, what is the name of Simba’s uncle i.e. Mufasa’s brother?
Answer 5: Scar.

Amazon Quiz Answers 15 October 2019 | Win Bose Speaker System

Question 1: The United Nations declared 15th October as ‘World Student Day’ in 2010 to mark the birthday of India’s great former President and scientist. Who is being talked about here?
Answer 1: Dr. A.P.J. Abdul Kalam.
Question 2: Today, 15th October is celebrated as ‘International Day of Rural Women’ by the United Nations. This is celebrated to acknowledge the crucial role that women and girls play in ensuring the sustainability of rural households and communities, improving rural livelihoods and overall well being. What is the theme of this years International Day of Rural Women?
Answer 2: Rural Women And Girls Building Climate Resilience.
Question 3: ___ celebrates May 26th as their National Science day to mark the day when APJ Abdul Kalam visited this country. Fill in the blanks.
Answer 3: Switzerland.
Question 4: What does A.P.J stand for in the name of A.P.J Abdul Kalam?
Answer 4: Avul Pakir Jainulabdeen.
Question 5: Which coastal Indian city was Dr. Kalam born in?
Answer 5: Rameswaram.

Amazon Quiz Answers 14 October 2019 | Win Rs 20,000

Question 1: A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in __.
Answer 1: Edible Seaweed.
Question 2: Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer 2: The French Revolution.
Question 3: Which of these actors played the character of the Genie in the 2019 live action remake of Aladdin?
Answer 3: Will Smith.
Question 4: What does ‘SIM’ in SIM card stand for?
Answer 4: Subscriber Identity Module.
Question 5: How many sides does a rhombus have?
Answer 5: 4.

Amazon Quiz Answers 13 October 2019 | Win Samsung Galaxy A50

Question 1: It is the first feature-length motion picture with not only a synchronized recorded music score but also lip-synchronous singing and speech in several isolated sequences. Which movie is being talked about here?
Answer 1: The Jazz Singer.
Question 2: Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?
Answer 2: K.D. Jadhav.
Question 3: Which movie won the Oscar for best film in 2018?
Answer 3: The Shape Of Water.
Question 4: What does AR in AR Rahman’s name stand for?
Answer 4: Allah Rakha.
Question 5: The East India Company came to India in 1600s, but established control only in ___ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal. Fill in the blanks.
Answer 5: 1757.

Amazon Quiz Answers 12 October 2019 | Win Seagate 5TB Hard Drive

Question 1: Hugh Jackman, the actor most famous for his Marvel character ‘Wolverine’ celebrates his birthday today. Which country is Hugh Jackman from?
Answer 1: Australia.
Question 2: Who was the first Indian to fly into outer-space?
Answer 2: Rakesh Sharma.
Question 3: What word is used to refer to a group of hippopotamuses?
Answer 3: A Bloat.
Question 4: ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?
Answer 4: Mark Antony.
Question 5: The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?
Answer 5: Ayan Mukherjee.

Amazon Quiz Answers 11 October 2019 | Win Marshall Wobern Speakers

Question 1: Legend of Indian cinema Amitabh Bachchan celebrates his birthday today. Which year was he awarded India’s 2nd highest civilian honor, Padma Vibhushan?
Answer 1: 2015.
Question 2: In which country is the highest (in altitude) cricket ground in the world located?
Answer 2: India
Question 3: Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?
Answer 3: Jupiter.
Question 4: What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?
Answer 4: Paleontologist.
Question 5: All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front, how many other regional languages appear on the back panel?
Answer 5: 15.

Amazon Quiz Answers 10 October 2019 | Win Rs 10,000.

Question 1: Today, 10 October is observed as ‘World Mental Health Day’ by the World Health Organisation to raise awareness of mental health issues around the world and mobilizing efforts in support of mental health. It was celebrated in the year___ for the first time. (Fill in the blank)
Answer 1: 1992.
Question 2: Legendary Bollywood actress Rekha was born today. Which of the following films did she win a National award for best actress in 1982?
Answer 2: Umrao Jaan.
Question 3: Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?
Answer 3: Cricket.
Question 4: Which of these countries does not have a standing army?
Answer 4: Icelands.
Question 5: When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of ___.
Answer 5: Clouds.

Amazon Quiz Answers 9 October 2019 | Win Oppo F11 Pro

Question 1: Today, 09 October is celebrated as ‘World Post Day’ to create awareness about the role of the postal sector in people’s and businesses’ lives and its contribution to the social and economic development of countries. Since which year is ‘World Post Day’ being celebrated?
Answer 1: 1969.
Question 2: Today, 09 October marks the 79th birth anniversary of the legendary English singer John Lennon. Which world famous band was he a part of?
Answer 2: The Beatles.
Question 3: The Ao language is spoken in which of the following States?
Answer 3: Nagaland.
Question 4: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer 4: Mars.
Question 5: Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?
Answer 5: Srinagar.

Amazon Quiz Answers 8 October 2019 | Win GoPro Hero 7

Question 1: Today, October 08 is celebrated as ‘Indian Air-force (IAF) Day’ as the IAF was founded on this day in 1932. What is the motto of the IAF?
Answer 1: Touch The Sky With Glory.
Question 2: What rank does the Chief of Air Staff hold in the Indian Air-Force?
Answer 2: Air Chief Marshal.
Question 3: The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?
Answer 3: Lunula.
Question 4: Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?
Answer 4: Garba.
Question 5: Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?
Answer 5: Mawsynram, Meghalaya.

Amazon Quiz Answers 7 October 2019 | Win Rs 5,000

Question 1: It is Vladimir Putin’s birthday today. He has been the president of Russia for 5 terms and was recently selected for a 6th term. Which building holds the office of the president of Russia?
Answer 1: The Kremlin.
Question 2: Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?
Answer 2: Qubani Ka Mitha.
Question 3: Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?
Answer 3: Javed Akhtar.
Question 4: What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?
Answer 4: Viva.
Question 5: Earlier this year, two South Korean companies announced a 300 Million dollars investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second?
Answer 5: Kia Motors Corporation.

Amazon Quiz Answers 6 October 2019 | Win Huawei P30 Pro

Question 1: During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?
Answer 1: Gateway Of India.
Question 2: What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?
Answer 2: Aglet.
Question 3: Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?
Answer 3: Thar.
Question 4: There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?
Answer 4: A Dagger.
Question 5: Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?
Answer 5: Saratchandra Chattopadhyay.

Amazon Quiz Answers 5 October 2019 | Win Bose Soundlink Resolve Speaker

Question 1: Today, 5th October is celebrated as ‘World Teachers Day’ by UNESCO and Education International each year to help give the world better understanding of teachers and the role they play in the development of students and society. When was the First ‘World Teachers Day’ celebrated?
Answer 1: 1994.
Question 2: Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?
Answer 2: Rome.
Question 3: A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?
Answer 3: Blind Carbon Copy.
Question 4: The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.
Answer 4: Dilip Prabhavalkar.
Question 5: Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?
Answer 5: Nitrogen.

Amazon Quiz Answers 4 October 2019 | Win Ray-Ban Sunglasses

Question 1: World Animal Day’ is celebrated today in order to improve welfare standards of animals around the globe. Which year was the first ‘World Animal Day’ celebrated?
Answer 1: 1925.
Question 2: Which is the largest living fish in the ocean?
Answer 2: Whale Shark.
Question 3: Which multinational conglomerate is the parent company to Google?
Answer 3: Alphabet Inc.
Question 4: The ‘starfish’ has recently been renamed because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. Do you know what it is popularly called now?
Answer 4: Sea Star.
Question 5: The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?
Answer 5: Arunachalam Muruganantham.

Amazon Quiz Answers 3 October 2019 | Win OnePlus 7T

Question 1: Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?
Answer 1: A Ring.
Question 2: The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?
Answer 2: Arvind Adiga.
Question 3: What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?
Answer 3: Tittle.
Question 4: Famous British actress ‘Lena Headey’ was born today in 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?
Answer 4: Cersei Lannister.
Question 5: She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?
Answer 5: Savitribai Phule.

Amazon Quiz Answers 2 October 2019 | Win Rs 150,000

Question 1: In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?
Answer 1: 1937.
Question 2: On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?
Answer 2: 12th March 1930.
Question 3: Although they shared differing ideologies, Mahatma Gandhi called X as ‘The Prince among the patriots’. In 1944, in a radio broadcast, X was the first one to address Gandhi as the ‘Father of the nation’. Identify X?
Answer 3: Netaji Subhas Chandra Bose.
Question 4: Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize ___ times but never won. The Nobel committee publicly acknowledges the omission till date, expressing regret that Gandhi had never been awarded the prize.
Answer 4: 5.
Question 5: Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?
Answer 5:Lal Bahadur Shastri.

Question 6: Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?
Answer 6: Long Walk To Freedom.
Question 7: The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author?
Answer 7: John Ruskin.

Amazon Quiz Answers 1 October 2019 | Win Samsung Galaxy S10e

Question 1: Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer 1: Pushkar Mela.
Question 2: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Answer 2: Beethoven.
Question 3: Which is the largest country in the world in terms of land area?
Answer 3: Russia.
Question 4: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.
Answer 4: True.
Question 5: Which planet is the closest to Earth?
Answer 5: Venus.

Amazon Quiz Answers 30 September 2019 | Win Rs 10,000

Question 1: Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?
Answer 1: The God Of Small Things.
Question 2: Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?
Answer 2: Cycling.
Question 3: Which actress will portray the story of acid attack victim, Laxmi Agarwal, alongside Vikrant Massey in an upcoming film by Meghana Gulzar?
Answer 3: Deepika Padukone.
Question 4: Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?
Answer 4: Wimbledon.
Question 5: Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?
Answer 5: Honda.

Amazon Quiz Answers 29 September 2019 | Win Vivo S1

Question 1: The Formula1 race is in Russia today as part of the 2019 Formula1 season. Which driver won the 2018 edition of F1 race in Russia?
Answer 1: Lewis Hamilton.
Question 2: The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?
Answer 2: Cochin.
Question 3: The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Answer 3: Jhumpa Lahiri
Question 4: Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?
Answer 4: Ravi Ruia.
Question 5: What is the capital city of Mizoram?
Answer 5: Aizawal.

Amazon Quiz Answers 28 September 2019 | Win Fossil Explorist Watch

Question 1: On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of the robotic rover?
Answer 1: Opportunity.
Question 2: Bollywood actor Ranbir Kapoor celebrates his birthday today. Which was his first Bollywood movie?
Answer 2: Saawariya.
Question 3: Rugby world cup is being played currently in Japan. __ country has won the Rugby world cup 3 times, which is the most by any country. Fill in the blanks.
Answer 3: New Zealand.
Question 4: Where in the human body is the Occiput?
Answer 4: Head.
Question 5: When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?
Answer 5: Generation.

Amazon Quiz Answers 27 September 2019 | Win Apple iPad Air

Question 1: George Stephenson is known as the ‘Father of Railways’ as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?
Answer 1: 1825.
Question 2: Which is the longest river in Asia?
Answer 2: Yangtze.
Question 3: To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these cricket stadiums?
Answer 3: M Chinnaswamy Stadium, Bengaluru.
Question 4: Until 1955, the State Bank of India was known as __?.
Answer 4: Imperial Bank Of India.
Question 5: The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.
Answer 5: The Ring Of Fire.

Amazon Quiz Answers 26 September 2019 | Win Rs 15,000

Question 1: Ishwar Chandra Vidyasagar, who was born today in 1820, fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?
Answer 1: West-Bengal.
Question 2: Serena Williams, the famous tennis star, was born today in 1981. How many Olympic gold medals has she won?
Answer 2: 4.
Question 3: Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer 3: Peru.
Question 4: Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?
Answer 4: 2.11 seconds.
Question 5: Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2106, after being nominated for several years. Which film did he win it for?
Answer 5: The Revenant.

Amazon Quiz Answers 25 September 2019 |Win Mi A3

Question 1: In 1416, this city became the capital of not just Denmark, but of Norway and Sweden as well. Which city is being talked about here?
Answer 1: Copenhagen.
Question 2: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer 2: Indus.
Question 3: Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer 3: Lava Dance.
Question 4: Which country will host the 2020 summer Olympics?
Answer 4: Japan.
Question 5: The circle of latitude known as Tropic of Capricorn passes through India.

Answer 5: False.

Amazon Quiz Answers 24 September 2019 | Win JBL Boom Box Speakers

Question 1: The Korea Open 2019 is starting today. Which of these sports is played in Korea Open?
Answer 1: Badminton.
Question 2: Which of the following national parks in Rajasthan is a World Heritage Site and is of international importance for some migratory bird species?
Answer 2: Keoladeo National Park.
Question 3: The atomic number of lead is 82. What is the chemical symbol of lead?
Answer 3: Pb.
Question 4: Wellington is the capital of an island country that has more sheep than people. Which country is this?
Answer 4: New Zealand.
Question 5: India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.
Answer 5: False.

Amazon Quiz Answers 23 September 2019 | Win Rs 25,000

Question 1: Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?
Answer 1: Venus.
Question 2: The Chess world cup 2019 is going on right now in Russia, which current Indian cricketer represented India in the World Youth Chess Championship?
Answer 2: Yuzvendra Chahal.
Question 3: Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.
Answer 3: Iran.
Question 4: Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Answer 4: Toxic.
Question 5: Hummingbirds can fly backwards.
Answer 5: True.

Amazon Quiz Answers 22 September 2019 | Win OPPO K3

Question 1: Today is the 3rd T20 game between India and South Africa of the 2019 series. On 1st December 2006 India played their first ever T20 game against South Africa. Where was that match played?
Answer 1: Johannesburg.
Question 2: Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?
Answer 2: Jan Koum.
Question 3: Copenhagen is the capital of which country?
Answer 3: Denmark.
Question 4: Priyanka Chopra played a supporting role in a 2019 Netflix Original rom-com with Rebel Wilson and Liam Hemsworth. What’s the name of the film?
Answer 4: Isn’t It Romantic.
Question 5: In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?
Answer 5: Sheep.

Amazon Quiz Answers 21 September 2019 | Win Samsung Galaxy Watch

Question 1: Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?
Answer 1: Mori.
Question 2: Today is Kareena Kapoor’s birthday. Her first film released in the year 2000. What was the name of her first film?
Answer 2: Refugee.
Question 3: 21st September is observed as International Day of Peace. Which world body (Inter-government organisation) started this event?
Answer 3: United Nations.
Question 4: The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer 4: Moscow.
Question 5: Manipur is one of the 7 Sister states of north-east India. After Independence, in the north-east, Manipur and Tripura where princely states. Manipur became an Indian state today (21st September) in which year?
Answer 5: 1949.

Amazon Quiz Answers 20 September 2019 | Win Bose Sound Touch 20 Speakers

Question 1: Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?
Answer 1: True.
Question 2: It is Mahesh Bhatt’s birthday today. Which movie directed by Mahesh Bhatt in 1998 won Ajay Devgn his first National award for Best Actor
Answer 2: Zakhm.
Question 3: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer 3: Suffragettes.
Question 4: Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?
Answer 4: Jungfrau.
Question 5: You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Answer 5: Mumbai.

Amazon Quiz Answers 19 September 2019 | Win Rs 50,000

Question 1: In botany, strawberries are part of the rose family.
Answer 1: True.
Question 2: Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?
Answer 2: MS Dhoni.
Question 3: India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ was inaugurated last year. Its built over which of the following rivers?
Answer 3: Brahmaputra.
Question 4: In which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer 4: Santorini, Greece.
Question 5: Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court.
Answer 5: Attorney General.

Amazon Quiz Answers 18 September 2019 | Win Samsung Galaxy M30

Question 1: ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?
Answer 1: Masoom.
Question 2: Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?
Answer 2: Stephen Hawking.
Question 3: Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?
Answer 3: Larry Page And Sergey Brin.
Question 4: Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?
Answer 4: Hydrochloric Acid.
Question 5: What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?
Answer 5: Anagram.

Amazon Quiz Answers 17 September 2019 | Win Hidesign Women’s Handbag

Question 1: Which is the smallest state in India in terms of area?
Answer 1: Goa.
Question 2: The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?
Answer 2: Nepal.
Question 3: Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?
Answer 3: 12.
Question 4: This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?
Answer 4: Taare Zameen Par.
Question 5: The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?
Answer 5: Nagpur.

Amazon Quiz Answers 16 September 2019 | Win Rs 15000

Question 1: The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?
Answer 1: Mission Shakti.
Question 2: India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?
Answer 2: 7th August.
Question 3:A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?
Answer 3: Kristof Milak.
Question 4: Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.
Answer 4: Mother.
Question 5: OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?
Answer 5: BYJU’s.

Amazon Quiz Answers 15 September 2019 | Win iPhone XR

Question 1: Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?
Answer 1: Feet.
Question 2: What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?
Answer 2: Arpanet.
Question 3: Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?
Answer 3: Sir Ben Kingsley.
Question 4: Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick – the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?
Answer 4: UK.
Question 5: Which sportsperson has topped the Forbes list of 2019 as the highest paid woman in sports?
Answer 5: Serena Williams.

Amazon Quiz Answers 14 September 2019 | Win Dyson Cord Free Vacuum

Question 1: 14th September is celebrated as ‘Hindi Diwas’ as, on this day Hindi became one of the official languages of India. In which year was Hindi made one the official language?
Answer 1: 1949.
Question 2: Hindi is the 4th most spoken language in the world, which is the most spoken language around the world?
Answer 2: Mandarin Chinese.
Question 3: Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?
Answer 3: Finland.
Question 4: An honorary Oscar is given out annually to celebrate motion picture achievements that are not covered by the existing categories of Oscar Awards. Which one of these have NOT received an honorary Oscar?
Answer 4: Alan Rickman.
Question 5: Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?
Answer 5: Africa.

Amazon Quiz Answers 13 September 2019 | Win JBL Boom Box Speaker

Question 1: Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he travelled?
Answer 1: Soyuz-T11.
Question 2: Running events are often categorised as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?
Answer 2: 42.19 Kms.
Question 3: The world is divided into a total of 24 timezones. USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?
Answer 3: France.
Question 4: Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?
Answer 4: Bat.
Question 5: Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?
Answer 5: Mohali.

Amazon Quiz Answers 12 September 2019 | Win Rs 25000

Question 1: Which ancient art form from the Mithila region in Bihar was used to save a forest when the women in the area painted the trees to stop the authorities from cutting them for road widening and development?
Answer 1: Madhubani
Question 2: Nobel laureate and beloved writer, Toni Morrison, passed away recently. Which country was she from?
Answer 2: USA.
Question 3: Which famous scientist developed the world’s first computer program for playing chess – known as ‘Turbochamp’?
Answer 3: Alan Turing.
Question 4: The longest passenger carrying railway line in the world is the Trans-Siberian railway and is 9289km long. Which two cities are its end points?
Answer 4: Moscow And Vladivostok.
Question 5: Which Indian city is home to the Dalai Lama and is also the headquarters of the Tibetan government-in-exile?
Answer 5: Dharamshala.

Amazon Quiz Answers 11 September 2019 | Win One Plus 7 Pro

Question 1: RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. Which popular series was his brother famous for?
Answer 1: Malgudi Days.
Question 2: Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?
Answer 2: Africa.
Question 3: Which movie won the award for Best Hindi Film at the 66th National Awards held in August?
Answer 3: Andhadun.
Question 4: The British government made a motivational poster before World War II to keep people from panicking. The words from that poster are now commonly featured on clothing, novelty items, and internet memes. What was printed on the poster?
Answer 4: Keep Calm And Carry On.
Question 5: This musical instrument is believed to have existed since 15,000 BC, making it one of the oldest instruments in the world. The modern version of it has 47 strings and 7 pedals. Which instrument are we talking about?
Answer 5: Harp.

Amazon Quiz Answers 10 September 2019 | Win Saregama Carvaan Music Player

Question 1: Which is the hottest planet in our solar system?
Answer 1: Venus.
Question 2: Which of these is not a genre of music?
Answer 2: Pinks.
Question 3: Katrina Kaif’s sister will be seen in her Bollywood debut film, Kwatha, opposite film’s brother in law, Aayush Sharma. Can you name her?
Answer 3: Isabelle Kaif.
Question 4: What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.
Answer 4: Sphinx
Question 5: Which was the first song to be played in outer space?
Answer 5: Jingle Bells.

Amazon Quiz Answers 9 September 2019 | Win Mi LED TV

Question 1: Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answer 1: Dr. Rajendra Singh.
Question 2: Like humans, most species in the animal kingdom have a single heart. But there is an exception. How many hearts does an octopus have?
Answer 2: 3.
Question 3: Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Answer 3: Bamboo.
Question 4: In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be originally?
Answer 4: Grey.
Question 5: Sara Ali Khan and Varun Dhawan announced their new film recently. It will be directed by David Dhawan. What is the film called?
Answer 5: Coolie No. 1.

Amazon Quiz Answers 8 September 2019 | Win Samsung Galaxy S10e

Question 1: The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?
Answer 1: Nagaland.
Question 2: The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?
Answer 2: Lava Dance.
Question 3: Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?
Answer 3: Hymn For The Weekend.
Question 4: In context to geographics, what are ‘Isohyets’?
Answer 4: Lines On A Map sowing Eual Rainfall.
Question 5: Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer 5: A Dance Form.

Amazon Quiz Answers 7 September 2019 | Win Rs 10000

Question 1: ‘Ablutophobia’ is the fear of?
Answer 1: Bathing.
Question 2: Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?
Answer 2: Libra.
Question 3: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?
Answer 3: Dracula.
Question 4: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer 4: Helium.
Question 5: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?
Answer 5: France.

Amazon Quiz Answers 6 September 2019 | Win GoPro Hero7

Question 1: Saif Ali Khan and Tabu are reuniting on the big screen for a new film, 20 years after their 1999 film Hum Saath-Saath Hain. What is their new movie called?
Answer 1: Jawaani Jaaneman.
Question 2: The song ‘Hotel California’ is a beloved classic. Which is the band that originally sang this song?
Answer 2: The Eagles.
Question 3: Kyle Giersdorf, a 16 year old, goes by the gamer name of ‘Bugha’. He recently won 3 million dollars for winning a World Cup tournament for a game this year. Which game was it?
Answer 3: Fortnite.
Question 4: What is the capital of Finland?
Answer 4: Helsinki.
Question 5: Human lungs are not of the same size. The left lung is smaller that the right lung. True or false?
Answer 5: True.

Amazon Quiz Answers 5 September 2019 | Win Rs 10000

Question 1: In the movie ‘The Lion King’, what is Simba’s mother’s name?
Answer 1: Sarabi.
Question 2: Kabadi is the national sport of Bangladesh. True or false?
Answer 2: True.
Question 3: Each year, 5th September is celebrated as Teacher’s Day in India. Which year was the first ‘Teacher’s day’ celebrated?
Answer 3: 1962.
Question 4: Each of the below personalities has been a teacher in their lifetime. Which one of these also served as President of India?
Answer 4: Rajendra Prasad.
Question 5: Teacher’s day is celebrated on the birthday of India’s great teacher Dr. Sarvapalli Radhakrishnan. In which subject did Dr. Radhakrishnan do his Post graduation?
Answer 5: Philosophy.

Amazon Quiz Answers 4 September 2019 | Win Oppo F11 Pro

Question 1: What is the capital of Finland?
Answer 1: Helsinki.
Question 2: In 1995, UNESCO named Easter Island (a remote volcanic island in Polynesia) as a World Heritage Site. What is this place known for?
Answer 2: Stone Head Statues.
Question 3: Which of the following writers was NOT born in India?
Answer 3: Jhumpa Lahiri.
Question 4: A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?
Answer 4: Kristof Milak.
Question 5: Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer 5: New Zealand.

Amazon Quiz Answers 3 September 2019 | Win Blaupunkt Party Speakers

Question 1: Which is the largest country in the world in terms of land area?
Answer 1: Russia.
Question 2: What is the currency of China called?
Answer 2: Yuan.
Question 3: Velcro has been making life easier since its invention. Do you know where was velcro invented?
Answer 3: Switzerland.
Question 4: ‘281 and Beyond’ is the autobiography of a veteran Indian cricketer. Who is the author of this book?
Answer 4: VVS Laxman.
Question 5: A ‘Torero’ is a term associated with which of these?
Answer 5: Bull-Fighting.

Amazon Quiz Answers 2 September 2019 | Win Rs 1000

Question 1: The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur?
Answer 1: The Ring of Fire.
Question 2: Who is the author of the book, ‘My Seditious Heart’ which is a collection of non-fiction essays? Hint – The author is a winner of the Man Booker Prize for Fiction.
Answer 2: Arundhati Roy.
Question 3: A doctor of Indian-origin was recently crowned Miss England 2019. Who is she?
Answer 3: Bhasha Mukherjee.
Question 4: Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?
Answer 4: True.
Question 5: The State Bank of India was previously known as __
Answer 5: Imperial Bank Of India.

Amazon Quiz Answers 1 September 2019 | Win iPhone XR

Question 1: The tiger population in India has grown from 1,400 in 2006 to 2,977 in 2019. Which state has recorded the highest number of tigers in the country?
Answer 1: Madhya Pradesh.
Question 2: The iconic Bollywood film, ‘Hum Aapke Hain Koun’ has completed 25 years since its making. Who directed this film?
Answer 2: Sooraj Barjatya.
Question 3: Which famous painter is known for his artwork called ‘Starry Night’? Hint – he is the same artist who cut off his own ear.
Answer 3: Vincent Van Gogh.
Question 4: LEDs are small light sources commonly used in electronic devices, flashlights, lightbulbs etc. What does LED stand for?
Answer 4: Light Emitting Diode.
Question 5: Who won the 2019 F1 German Grand Prix?
Answer 5: Max Verstappen.

Amazon Quiz Answers 31 August 2019 | Win Fitbit Versa Smartwatch

Question 1: The Indian classical instrument, the sitar, has been used by popular bands like ‘The Beatles’ in their music. Which other band used it in their chart topping hit, ‘Paint It Black‘?
Answer 1: The Rolling Stones.
Question 2: He was the first ever Indian to win a silver medal at the Olympics for shooting. Then, he went on to lead the Ministry of Youth Affairs and Sports. Who is he?
Answer 2: Rajyavardhan Singh Rathode.
Question 3: Now a world-renowned sporting event, this race was originally created to boost the circulation of a struggling newspaper called L’Auto in France. Which event are we referring to?
Answer 3: Tour de France.
Question 4: All of the below Bollywood actors has worked as a Radio Jockey (RJ) before starting their acting careers, except?
Answer 4: Shah Rukh Khan.
Question 5: This vitamin plays an important role in the body because it stops bleeding and helps form clots. It is also referred to as the clotting vitamin. Which one is it?
Answer 5: Vitamin K.

Amazon Quiz Answers 30 August 2019 | Win Apple Macbook Air

Question 1: Freddie Mercury, the legendary singer from the rock band ‘Queen’ was of Indian descent. He was born a Parsi, and his birth name was Farrokh Bulsara. True or false?
Answer 1: True.

Question 2: Shilpa Shetty is all set to make her Bollywood comeback with a new movie. What is the film called?
Answer 2: Nikamma.

Question 3: There are approximately 35 UNESCO World Heritage Sites in India. Which of the following is NOT a UNESCO World Heritage Site?
Answer 3: Charminar, Hyderabad.

Question 4: The Ramon Magsaysay award is considered ‘Asia’s Nobel Prize’ and was recently awarded to the Indian journalist, Ravish Kumar. This award is named after the president of which country?
Answer 4: Philippines

Question 5: In the Harry Potter books, what are the creatures who guard the prison of Azkaban called?
Answer 5: Dementors.

Amazon Quiz Answers 29 August 2019 | Win Rs 25,000

Question 1: Which is the smallest planet in our solar system?
Answer 1: Mercury.

Question 2: How many bones are present in a shark’s body?
Answer 2: Zero.

Question 3: Opera is a form of musical theatre. Where did this artform originate?
Answer 3: Italy.

Question 4: In India, Friendship Day is celebrated on the _ Sunday of August. Fill in the blank.
Answer 4: First.

Question 5: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer 5: On your Feet.

Amazon Quiz Answers 28 August 2019 | Win Samsung Galaxy A50

Question 1: How many years of marriage would be celebrated by a ‘Golden anniversary’?
Answer 1: 50 Years.

Question 2: A baby sheep is called a lamb. What is a baby goat called?
Answer 2: Kid.

Question 3: Alliumphobia is a fear of garlic
Answer 3: True.

Question 4: A state government has declared that it will sponsor the Indian mens and womens hockey teams for the next 5 years. Which government is it?
Answer 4: Odisha.

Question 5: Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Answer 5: Jim Corbett Natinal Park.

Amazon Quiz Answers 27 August 2019 | Win Honor Band 4

Question 1: In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Answer 1: 1983.

Question 2: The Indian Army built a bridge over the river Indus in a record time of 40 days and it is the longest suspension bridge in Leh. What is it called?
Answer 2: Maitri Bridge.

Question 3: Comets and asteroids which enter the Earth’s surroundings due to the gravitational pull of nearby planets are called NEOs. What does NEO stand for?
Answer 3: Near-Earth Objects.

Question 4: Israel’s Aerospace Industries is the first in the world to send a privately funded mission to the moon. True or False?
Answer 4: True.

Question 5: The name for which type of pants has its origins in the city of Genoa in Italy?
Answer 5: Jeans.

Amazon Quiz Answers 26 August 2019 | Win Rs 5000

Question 1: Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?
Answer 1: The Moon.

Question 2: Which is the capital city of the African country, Ethiopia?
Answer 2: Addis Abada.

Question 3: Which Indian celebrity was honored with an Honorary Degree, Doctor of Letters from La Trobe University at the 10th edition of Indian Film Festival of Melbourne?
Answer 3: Shah Rukh Khan.

Question 4: A doe is the female of a dove. True or false?
Answer 4: False.

Question 5: Entomology is the science that studies ___. Fill in the blanks.
Answer 5: Insects.

Amazon Quiz Answers 25 August 2019 Win Huawei P30 Pro

Question 1: What does the word ‘Buddha’ mean?
Answer 1: Awakened One or Enlightened One.
Question 2: Which country recently launched an underwater military museum? It displays decommissioned military vehicles & equipment including tanks, cranes and a helicopter, at depths reaching upto 92 meters.
Answer 2: Jordan.
Question 3: After the successful launch of Chandrayaan-2, ISRO has announced its first mission to the study the surface of the sun. It will be launched in 2020. What is the mission called?
Answer 3: Aditya- L1.
Question 4: What does 1,048,576 bytes equal?
Answer 4: A megabyte.
Question 5: Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?
Answer 5: South America.

Amazon Quiz Answers 24 August 2019 Win Bose Speaker System

Question 1: The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?
Answer 1: Cambodia.

Question 2: Seoul is the capital city of North Korea. True or False?
Answer 2: False.
Question 3: Which is the capital city of the south Indian state of Telangana?
Answer 3: Hyderabad.

Question 4: The digital payment system known as UPI, is now commonly accepted across merchants and businesses. What does UPI stand for?
Answer 4: Unified Payments Interface.
Question 5: Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?
Answer 5: Winston Churchill.

Amazon Quiz Answers 24 March 2019 Win Samsung Galaxy S10e

Question 1: The highest cricket ground in the world, in terms of altitude, is located in which country?
Answer 1: India.
Question 2: Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?
Answer 2: Jupiter.
Question 3: A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is a flower called?
Answer 3: Neelakurinji.
Question 4: Deer shed and re-grow their antlers every year.
Answer 4: True.
Question 5: When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of ___
Answer 5: Clouds.

Amazon Quiz Answers 23 March 2019 Win a Sony Alpha DSLR Camera Rs 25000

Question 1: The 4 minarets of the Taj Mahal are tilted outwards so that they won’t fall on the Mahal in case of an earthquake.
Answer 1: True.
Question 2: All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front. how many other regional languages appear on the back panel?
Answer 2: 15.
Question 3: What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?
Answer 3: Paleontologist.
Question 4: After the Berlin Olympics in 1936, Hitler offered an Indian hockey player a position as Field Marshall in the German Army. Which player was it?
Answer 4: Dhyan Chand
Question 5: When is the first ICC Men’s Cricket World Cup 2019 match scheduled?
Answer 5: 30th May.

Amazon Quiz Answers 22 March 2019 Win Rs 25000

Question 1: The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?
Answer 1: Mumbai Indians.
Question 2: Who was the first Indian to fly into outerspace?
Answer 2: Rakesh Sharma.
Question 3: Orcas, or killer whales are a sub-species of dolphins.
Answer 3: True.
Question 4: Priyanka Chopra played a supporting role in a recent Netflix Original rom-com with Rebel Wilson and Liam Hemsworth. What’s the name of the film?
Answer 4: Isn’t it Romantic.
Question 5: Two South Korean companies recently announced a 300 Million dollar investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second.
Answer 5: Kia Motors Corporation.

Amazon Quiz Answers 21 March 2019 Win Montra Helicon Bicycle

Question 1: What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nationwide talent search, hosted by Channel V?
Answer 1: Viva.
Question 2: What word is used to refer to a group of hippopotamuses?
Answer 2: A Bloat.
Question 3: Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?
Answer 3: Saratchandra Chattopadhyay.
Question 4: Friends, Romans, and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?
Answer 4: Mark Antony.
Question 5: The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor, and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?
Answer 5: Ayan Mukerji.

Was this article helpful?

Yes No
×

How can we improve it?

×

We appreciate your helpul feedback!

Your answer will be used to improve our content. The more feedback you give us, the better our pages can be.

Follow us on social media:

Facebook Pinterest

360webhubs

360webhubs will provide you the best and easy to understand content related to every field. 360webhubs was founded in August 2018 by Deepak Kumar. The main goal of this site is to provide quality content, original, some hacks, interesting tricks in a very simple way so that everyone can understand easily.

46 thoughts on “Amazon Quiz Answers 17 November 2019 | Win One Plus 7 Pro

  1. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has helped me out loads.

    I am hoping to contribute & assist different customers like
    its helped me. Good job.

  2. I think this is among the most vital information for me.
    And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is perfect,
    the articles is really great : D. Good job, cheers

  3. I got this site from my buddy who shared with me concerning
    this website and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative content at this place.

  4. If some one wants to be updated with newest technologies therefore he must be pay
    a quick visit this web page and be up to date daily.

  5. Great web site you have got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours these days.

    I seriously appreciate individuals like you!
    Take care!!

  6. If some one wants to be updated with most recent technologies
    then he must be go to see this website and be up to date all the time.

  7. Normally I don’t learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to try
    and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks,
    quite great article.

  8. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

    1. As of now, I am not famous but hoping for this soon. But your valuable feedback is giving the signal for that. Hope I will be able to help you. If you have any suggestions or query you can contact us. Keep Reading!!!!!!!

  9. I’m no longer sure the place you are getting your information, but
    good topic. I needs to spend some time finding out much more or figuring out more.
    Thank you for wonderful info I was searching for this information for my mission.

  10. excellent put up, very informative. I wonder why the opposite
    specialists of this sector do not notice this. You should proceed your writing.
    I’m confident, you have a huge readers’ base already!

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  11. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that
    I think I would never understand. It seems too complicated and
    very broad for me. I am looking forward for your next post, I will
    try to get the hang of it!

    1. Thank you for your valuable comment. I am glad to know that my post helped you. If you have any suggestion you can contact us. Keep Reading!!!!

  12. I actually still can’t quite feel that I could become one
    of those reading through the important tips found on your site.
    My family and I are sincerely thankful for your generosity and for offering me the chance to pursue my personal chosen career path.
    Thank you for the important information I acquired from your
    site.

    1. That’s really nice feedback from any of my user. I really loved it & happy to help you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  13. We stumbled over here coming from a different page and thought I might
    as well check things out. I like what I see so now i’m
    following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  14. Hi there it’s me, I am also visiting this web site regularly,
    this web page is genuinely nice and the viewers are genuinely sharing good thoughts.

  15. I am actually happy to glance at this website posts which contains tons of valuable
    facts, thanks for providing these kinds of statistics.

    1. Thank you so much for your valuable feedback and understanding my content. I will make sure that my readers will never disappoint. Keep Reading!!!!!!!

  16. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m
    trying to get started and create my own. Do you require any html
    coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

    1. First of all a very welcome to the blogging world. Yes, i am using WordPress for my website and there is no requirement for coding or any HTML.
      Try to publish content as many as possible with no copyright.
      Make your website speed better. You can make through the great hosting provider like Hostinger.
      Learn more about SEO.

    1. Thanks for your valuable comment. Your feedback is a signal to me for creating more content like this. If you have any suggestion or want me to write something that you want then you can drop a message to us. keep Reading!!!!!!!

  17. Thanks , I have recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is
    the greatest I have came upon till now. But,
    what in regards to the conclusion? Are you positive about the
    supply?

    1. It’s honored for me that my posts are valuable for you. Yes, i am positive about the supply. Don’t worry about that. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep reading!!!!!!!

  18. I like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and reporting!
    Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + eleven =

Back to top
Subscribe To Our Newsletter
Enter your email to receive a weekly round-up of our best posts. Learn more!
%d bloggers like this: