Amazon Quiz Answers 22 January 2020 | Win Huawei Y9 Prime Smartphone

Amazon is giving exciting rewards to its customers in the form of free Products or Amazon Pay Balance. This is really a cool or easy way to get these rewards from Amazon in free of cost. You don’t have to do lots of tasks to get these rewards. You need to give Amazon Quiz Answer to some questions and if you are lucky one then Amazon will give that rewards to you. The best part of this that we can give answers daily because Amazon is giving its users to win these rewards on a daily basis.

Eligibility Of Amazon Quiz

Every use can play an Amazon quiz on a daily basis. Only the thing is you need is to register yourself (if not an Amazon user) on Amazon and login to play and win these rewards. You need to download the Amazon app to answer the Quiz and win exciting rewards from Amazon.

Timing Of Amazon Quiz

The Amazon quiz is running on a daily basis on its official Amazon app from 8 am to 12 pm. You can answer these questions in between the given timing. After that, you are not allowed to answer the questions.

How To Play Amazon Quiz

There are several steps to be followed to play the Amazon quiz and win the exciting rewards.
Step 1: First you need to download the Amazon app and login with your credentials because of it available only for the Amazon app.
Step 2: Now visit the homepage of the Amazon app and scroll down. You can see there is a poster of Amazon Quiz, tap on it. Also, you can simply search for Amazon Quiz in the search bar.

Amazon Quiz Banner.

Amazon Quiz Banner.
Step 3: Now you have to tap on start to play the quiz and move forward to win exciting rewards from Amazon Daily Quiz.

Tap On Start
Tap On Start
Step 4: You have to answer all the 5 questions correctly to be eligible to win the rewards.
Step 5: Only the eligible participants will win the rewards. So give your best in participation to win cool and exciting rewards from Amazon. You can also see a popup from Amazon that you are eligible for winning the rewards.

eligible for rewards from amazon
Eligible For Rewards From Amazon

Amazon Quiz Answers 22 January 2020| Win Huawei Y9 Prime Smartphone

Question 1: Janhvi Kapoor is starring in an upcoming biopic based on which Indian Air Force pilot?
Answer 1: Gunjan Saxena.
Question 2: Pravasiya Bharatiya Divas celebrated on 9th January, celebrates the return of which national figure from South Africa to India on 9th January, 1915?
Answer 2: Mahatma Gandhi.
Question 3: The flag of which of these nations features the least number of stars?
Answer 3: Vietnam.
Question 4: The theme song of which TV series starts with the lines ‘Our whole universe was in a hot, dense state’?
Answer 4: The Big Bang Theory.
Question 5: Who has been nominated in both the Best Actress in a Leading Role, and the Best Supporting actress category for this year’s Oscars?
Answer 5: Scarlett Johansson.

Amazon Quiz Answers 21 January 2020| Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera

Question 1: ADNEC, the venue for the ‘World Future Energy Summit 2020’ is located in which city?
Answer 1: Abu Dhabi.
Question 2: Few of the names of editions of which reality show are ‘Your Gang, Your Glory’, ‘Rising’, ‘Extreme’, ‘Real Heroes’ and ‘Revolution’?
Answer 2: Roadies
Question 3: GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?
Answer 3: Match Referee For A Men’s ODI.
Question 4: Which of these movies received the most number of Oscar Nominations in 2020? (Hint: It has received 11 Oscar nominations)
Answer 4: Joker.
Question 5: The 2020 edition of which league featuring teams such as the Raptors, Warriors, Hunters, Rockets started on January 20th, 2020?
Answer 5: Premier Badminton League.

Amazon Quiz Answers 20 January 2020| Win Rs 15,000

Question 1: Which city will play host to the 2022 Commonwealth Games (though there is a proposal to stage archery events in India)?
Answer 1: Birmingham.
Question 2: Which film won the ‘Best Motion picture- drama’ award in the Golden Globe awards 2020?
Answer 2: 1917.
Question 3: The Kolkata port has recently been renamed after which Indian politician?
Answer 3: Syama Prasad Mukherjee.
Question 4: The Delhi-Udaipur Express train is named after which famous horse? (Hint: It was ridden by Maharana Pratap in battle and by millions of Indians as a scooter in the 90s)
Answer 4: Chetak.
Question 5: Which country recently launched the world’s largest radio telescope ‘Sky Eye’ to hunt for extraterrestrial life?
Answer 5: China.

Amazon Quiz Answers 19 January 2020| Win Samsung A10s Smartphone

Question 1: The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?
Answer 1: Kabaddi.
Question 2: TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?
Answer 2: NASA.
Question 3: Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?
Answer 3: James Bond.
Question 4: Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?
Answer 4: Great Britain.
Question 5: Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?
Answer 5: Gujrat.

Amazon Quiz Answers 18 January 2020| Win Bose Soundsport Headphones

Question 1: What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?
Answer 1: Census.
Question 2: The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?
Answer 2: VLC Media Player.
Question 3: Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?
Answer 3: Italy.
Question 4: Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?
Answer 4: Cyclones.
Question 5: Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?
Answer 5: Oman.

Amazon Quiz Answers 17 January 2020 | Win GoPro Hero 8

Question 1: Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?
Answer 1: Martin Luther King Jnr.
Question 2: Utkalika is the state emporium of which Indian state?
Answer 2: Odhisa.
Question 3: ‘The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?
Answer 3: Number Of Balls In An Innings.
Question 4: More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?
Answer 4: Australia.
Question 5: Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?
Answer 5: Simpsons.

Amazon Quiz Answers 16 January 2020 | Win Rs 20,000

Question 1: In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?
Answer 1: Rohit Sharma.
Question 2: The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs ___’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.
Answer 2: Hume.
Question 3: From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth and Sydney?
Answer 3: ATP Cup.
Question 4: In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?
Answer 4: Udaybhan Rathod.
Question 5: In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?
Answer 5: Mahesh Yogi.

Amazon Quiz Answers 15 January 2020 | Win LG W30 Pro Smartphone

Question 1: The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?
Answer 1: MANI.
Question 2: Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?
Answer 2: Malala Yousafzai.
Question 3: The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?
Answer 3: Ranbir-Alia.
Question 4: Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?
Answer 4: China.
Question 5: Who recently announced the Earthshot Environment Prize to motivate creation of new solutions to tackle climate crisis?
Answer 5: Prince William.

Amazon Quiz Answers 14 January 2020 | Win Canon M200 Mirrorless Camera

Question 1: On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?
Answer 1: Guru Gobind Singh.
Question 2: David Stern who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint: Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)
Answer 2: NBA.
Question 3: For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?
Answer 3: Joker.
Question 4: Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)
Answer 4: Hit 6 Sixes In A Over.
Question 5: Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?
Answer 5: Netaji Subhas Chandra Bose.

Amazon Quiz Answers 13 January 2020 | Win Rs 5,000

Question 1: Which organization maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?
Answer 1: INTERPOL.
Question 2: In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?
Answer 2: Virat Kohli.
Question 3: Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?
Answer 3: Cinema.
Question 4: Mandu Festival is organised by the tourism board of which Indian state?
Answer 4: Madhya Pradesh.
Question 5: Christina Koch recently set the record for the longest __ by a woman. (Fill in the blank)
Answer 5: Spaceflight.

Amazon Quiz Answers 11 January 2020 | Win FiiO X1II Portable Music Player

Question 1: Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?
Answer 1: Buffalo.
Question 2: The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?
Answer 2: Netherlands.
Question 3: Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?
Answer 3: Auckland.
Question 4: Homer, Marge, Bart, and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?
Answer 4: Simpsons.
Question 5: The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?
Answer 5: North.

Amazon Quiz Answers 10 January 2020 | Win One Plus TV

Question 1: Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?
Answer 1: SCG.
Question 2: Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?
Answer 2: Anurag Basu.
Question 3: Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientist born on 1st January who collaborated with Einstein?
Answer 3: Satyendra Nath Bose.
Question 4:January 4th is celebrated as ___ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint : This invention is a blessing for blind people around the world)
Answer 4: World Braille Day.
Question 5: The name of which of these traditional Indian technique in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?
Answer 5: Bandhani.

Amazon Quiz Answers 20 November 2019 | Win iPhone XS

Question 1: He was the 47th Vice-president of the United States and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer 1: Joe Biden.
Question 2: Who made the all-important throw in the last ball of the Super Over, to effect a runout, that won England the 2019 World Cup?
Answer 2: Jason Roy.
Question 3: In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?
Answer 3: Zambia And Zimbabwe.
Question 4: Golf player Vijay Singh belongs to which country?
Answer 4: Fiji.
Question 5: You’ve just been bowled a ‘beamer’ while playing cricket. What part of your body should you be worried about?
Answer 5: Head.

Amazon Quiz Answers 8 October 2019 | Win GoPro Hero 7

Question 1: Today, October 08 is celebrated as ‘Indian Air-force (IAF) Day’ as the IAF was founded on this day in 1932. What is the motto of the IAF?
Answer 1: Touch The Sky With Glory.
Question 2: What rank does the Chief of Air Staff hold in the Indian Air-Force?
Answer 2: Air Chief Marshal.
Question 3: The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?
Answer 3: Lunula.
Question 4: Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?
Answer 4: Garba.
Question 5: Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?
Answer 5: Mawsynram, Meghalaya.

360webhubs

360webhubs will provide you the best and easy to understand content related to every field. 360webhubs was founded in August 2018 by Deepak Kumar. The main goal of this site is to provide quality content, original, some hacks, interesting tricks in a very simple way so that everyone can understand easily.

43 thoughts on “Amazon Quiz Answers 22 January 2020 | Win Huawei Y9 Prime Smartphone

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  1. I got this site from my buddy who shared with me concerning
    this website and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative content at this place.

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  2. If some one wants to be updated with newest technologies therefore he must be pay
    a quick visit this web page and be up to date daily.

  3. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

    1. As of now, I am not famous but hoping for this soon. But your valuable feedback is giving the signal for that. Hope I will be able to help you. If you have any suggestions or query you can contact us. Keep Reading!!!!!!!

  4. I’m no longer sure the place you are getting your information, but
    good topic. I needs to spend some time finding out much more or figuring out more.
    Thank you for wonderful info I was searching for this information for my mission.

  5. excellent put up, very informative. I wonder why the opposite
    specialists of this sector do not notice this. You should proceed your writing.
    I’m confident, you have a huge readers’ base already!

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  6. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that
    I think I would never understand. It seems too complicated and
    very broad for me. I am looking forward for your next post, I will
    try to get the hang of it!

    1. Thank you for your valuable comment. I am glad to know that my post helped you. If you have any suggestion you can contact us. Keep Reading!!!!

  7. I actually still can’t quite feel that I could become one
    of those reading through the important tips found on your site.
    My family and I are sincerely thankful for your generosity and for offering me the chance to pursue my personal chosen career path.
    Thank you for the important information I acquired from your
    site.

    1. That’s really nice feedback from any of my user. I really loved it & happy to help you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  8. We stumbled over here coming from a different page and thought I might
    as well check things out. I like what I see so now i’m
    following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

    1. That’s great. It’s honored for me that my posts are valuable for you. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep Reading and never stop learning!!!!!!!

  9. Hi there it’s me, I am also visiting this web site regularly,
    this web page is genuinely nice and the viewers are genuinely sharing good thoughts.

  10. I am actually happy to glance at this website posts which contains tons of valuable
    facts, thanks for providing these kinds of statistics.

    1. Thank you so much for your valuable feedback and understanding my content. I will make sure that my readers will never disappoint. Keep Reading!!!!!!!

  11. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m
    trying to get started and create my own. Do you require any html
    coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

    1. First of all a very welcome to the blogging world. Yes, i am using WordPress for my website and there is no requirement for coding or any HTML.
      Try to publish content as many as possible with no copyright.
      Make your website speed better. You can make through the great hosting provider like Hostinger.
      Learn more about SEO.

    1. Thanks for your valuable comment. Your feedback is a signal to me for creating more content like this. If you have any suggestion or want me to write something that you want then you can drop a message to us. keep Reading!!!!!!!

  12. Thanks , I have recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is
    the greatest I have came upon till now. But,
    what in regards to the conclusion? Are you positive about the
    supply?

    1. It’s honored for me that my posts are valuable for you. Yes, i am positive about the supply. Don’t worry about that. If you have any suggestion or query you can contact us. Keep reading!!!!!!!

  13. I like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and reporting!
    Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

Back to top
Subscribe To Our Newsletter
Enter your email to receive a weekly round-up of our best posts. Learn more!